Fasaaneja

Kasvatamme Kotalan tilalla, Taivalkoskella, fasaaneja istutuksiin ja koirien koulutuslinnuiksi. Pidämme tärkeänä, että linnut kasvavat hyvissä olosuhteissa ja ovat myytäessä terveitä ja hyväkuntoisia.


Fasaani on hyvä lintukoiran kouluttaja

Fasaanin metsästysaika on syyskuun alusta helmikuun loppuun eli merkittävästi pidempi kuin muilla kanalinnuillamme. Fasaani myös kestää erinomaisen hyvin haukussa ja seisonnassa, joten saalisvarmuus on suuri. Siksi fasaani sopiikin hyvin sekä haukkuvien lintukoirien että seisojien koulutuslinnuksi.

Lintumme kasvavat tilaviassa lentotarhoissa ja oppivat nousemaan puihin haukuttavaksi.

Suomenpystykorvamme Tiukun ensimmäinen metsästyskausi ei mennyt aivan putkeen hankalasti sattuneen juoksun vuoksi. Kauden pelastus oli tarhassamme kasvaneet fasaanit. Lue artikkelistamme, miten se tapahtui.Fasaani on upea lähiluonnon lintu!

Istutettu fasaani menestyy ruokinnalla tuettuna Pohjois-Suomalaisessa luonnossa ja hyvissä oloissa jopa lisääntyy. Fasaaneista ja niiden istuttamisesta on tietoa artikkelissamme Fasaani Suomessa, johon pääset klikkaamalla alla olevaa kuvalinkkiä.
Kiinnostaako fasaanien kasvattaminen? Siitäkin julkaisimme artikkelin, josta saat hyvän kokonaiskuvan, mitä kasvattaminen vaatii.
Yhteystiedot:

arto.lohi(at)kotalan.fi
p. 040 5532 706

Osoite:
Metsäkyläntie 62