Metsä on uusiutuva luonnonvara, jonka arvo tuotetaan  suunnitelmallisella metsänhoidolla. Hoidettu metsä sitoo tehokkaasti hiiltä ilmasta. Ajantasainen metsäsuunnitelma on avain metsän arvon kehittymiseen. Metsäluonnon monimuotoisuudesta huolehdimme toiveitasi kuunnellen.

Ota yhteyttä:
p. 040 5532 706


Klikkaa logoa

Voimme palvella paremmin, jos annat meille suostumuksen
nähdä metsätilasi tiedot Metsään.fi-palvelussa.


Katso video, miten suostumus annetaanMetsäsuunnitelma

Oletko suunnitelmallinen metsänomistaja? Onko metsäsuunnitelmasi ajan tasalla? Laadimme metsätilastasi tavoitteittesi mukaisen metsäsuunnitelman tai päivitämme vanhentuneen suunnitelman ajan tasalle. Jos metsäsuunnitelmasi on yli kymmenen vuoden ikäinen, voisi päivittäminen olla paikallaan.

Metsäsuunnitelman lähtökohtana pidämme aina asiakkaan tavoitteita. Metsänomistaja voi tavoitella metsällään mahdollisimman suurta rahallista tuottoa tai yhtä hyvin hän tavoitteenaan voi olla monimuotoisuuden edistäminen ja ilmastonmuutoksen hidastaminen. Autamme mielellämme etsimään metsästäsi osia, jotka parhaiten täyttävät Sinun tavoitteesi. Metsäsuunnitelmamme ovat selkeitä lukea ja sisältävät kaikki tarpeelliset taulukot ja teemakartat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puustotietojen tarkistaminen ja kuvaaminen

Oletko ostamassa tai myymässä metsää? Jos tarvitset oikean hinnan määrittämiseen asiantuntijan apua, ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme auttaa. Halutessasi voimme tarkistaa maastossa metsän puustotiedot ja tehdä arvion metsän hinnasta. Kuvaamme myös halutessasi metsäkuviot 360° kameralla ja teemme havainnollisen esityksen metsän puustosta.


Ilmakuvaus

Teemme pienoiskopterilla (drone) metsätalouteen liittyviä ilmakuvauksia sekä kiinteistöjen kuvauksia asiakkaan tarpeista lähtien. Ota yhteyttä!Metsän lannoitus

Arvioimme metsän lannoitustarpeen yhdessä metsänomistajan kanssa. Yhteistyökumppanimme hoitaa metsän kasvauts- ja terveyslannoitukset kustannustehokkaasti.


Raivaussahatyöt

Kaipaako pihatiesi pientareet siistimistä? Näyttäisikö lähimetsikkö tai mökkimaisema mukavammalta ilman pusikkoa? Teemme pienimuotoiset raivaussahatyöt puolestasi kohtuuhintaan ja ammattitaidolla.