Metsä on uusiutuva luonnonvaramme, jonka arvo tuotetaan metsänhoidolla. Hyvin hoidettu metsä sitoo tehokkaasti hiiltä ilmasta. Hoidamme taimikkosi kasvukuntoon. Metsäluonnon monimuotoisuudesta huolehdimme toiveitasi kuunnellen.

Ota yhteyttä:
p. 040 5532 706
tai lomakkeella


Klikkaa logoa

Voimme palvella paremmin, jos annat meille suostumuksen
nähdä metsätilasi tiedot Metsään.fi-palvelussa.


Katso video, miten suostumus annetaan


Taimikonhoito

Oikea-aikaisella taimikonhoidolla varmistat taimikkosi kasvun nuoreksi kasvatusmetsäksi. Autamme taimikkosi hoitotarpeen arvioinnissa ja teemme sovittaessa tarvittavat taimikonhoitotyöt: varhaishoidon, varhaisperkauksen tai taimikonharvennuksen.

Hoidamme taimikkosi edullisesti kasvukuntoon! Useimmissa tapauksissa taimikonhoitoon on mahdollista saada valtion KEMERA-tukea. Teemme tukihakemukset puolestasi. Taimikonhoidon kustannukset ovat myös verotuksessa vähennyskelpoista metsätalouden menoa. Anna Metsään.fi-palvelussa (linkki yllä) suostumus taimikkosi tietojen katseluun ja pyydä meiltä tarjous.

Lue lisää: Varhaisperkaus, Video; Suostumuksen antaminen Metsään.fi:ssäIlmakuvaus

Teemme pienoiskopterilla (drone) metsätalouteen liittyviä ilmakuvauksia sekä kiinteistöjen kuvauksia asiakkaan tarpeista lähtien. Ota yhteyttä!Metsäntilan arvon määrittäminen

Käytämme metsätilan arvon määrittämiseen yleisesti käytössä olevaa summa-arvomenetelmää. Summa-arvomenetelmä ottaa huomioon metsän maapohjan arvon, puuston hakkuuarvon ja kasvun myötä tulevan odotusarvon sekä taimikoiden arvon. Tieto metsätilan arvosta tarvitaan esim. metsäkaupan, perinnönjaon tai perintöveron määrittämiseen. 

Uudistusalan raivaus

Hakkuun jälkeen uudistettavalle alalle jää yleensä pienpuustoa, joka haittaa metsän viljelyä. Näistä kasvava etukasvuinen puusto kilpailee kasvatettavan taimikon kanssa valosta ja maaperän ravinteista. Siksi on tärkeää, että vesakko ja muu jäämäpuu poistetaan uudistusalalta ennen maanmuokkausta ja viljelyä. Raivaamme uudistusalasi viljelykuntoon.

Puunkorjuun ennakkoraivaus

Onko metsässäsi koneellista puunkorjuuta haittaavaa puustoa? Ensiharvennus ja myöhemmät harvennukset sekä uudistushakkuu sujuvat paljon sutjakammin ja kustannustehokkaammin, kun leimikkosi on ennakkoraivattu. Pyydä tarjous ennakkoraivauksesta!


Muut raivaussahatyöt

Kaipaako pihatiesi pientareet siistimistä? Näyttäisikö lähimetsikkö tai mökkimaisema mukavammalta ilman pusikkoa? Teemme raivaussahatyöt puolestasi kohtuuhintaan ja ammattitaidolla.

Puuston arviointi

Haluatko tietää metsikkösi puuston arvon? Teemme puustonarviointia nykyaikaisella digitaalisella menetelmällä, joka kertoo metsikkösi puustosta puulajeittain tarkan arvion mm. pohjapinta-alasta, runkojen määrästä sekä puun määrästä ja arvosta viimeisillä paikallisilla hinnoilla. Lisäksi raportti sisältää kuvaajat puiden läpimittajakaumasta puulajeittain sekä kattavan kokoelman valokuvia metsästäsi. Tämän kaiken saat nopeasti ja kustannustehokkaasti sähköpostiisi.Ota yhteyttä p. 040 553 2706
tai lomakkeella

Lue blogia

Suosittelen vanhempaa blogitekstiä

Tiuku oppi fasaanilla linnunhaukkujaksi

Suomenpystykorvanarttumme Tukkikankaan Tiuku on nyt reilun kolmen ja puolen vuoden ikäinen. Päättynyt metsästyskausi oli Tiukulle menestys....