keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Uusi metsäalan toimija Koillismaalla (tiedote)

Kotalan metsäpalvelu aloittaa uutena metsäalan toimijana Taivalkoskella. Yritys tuo Koillismaalle uusinta metsäalan osaamista ja vankkaa toimijakokemusta. 

Yrityksen tavoitteena on parantaa Koillismaan metsien kasvua ja laatua tarjoamalla asiantuntevaa palvelua metsänomistajien ja muiden metsätoimijoiden käyttöön. Vahvuuksinaan yritys näkee paikallisuuden, tuoreen metsäosaamisen, digiteknologian hallinnan sekä joustavuuden ketteränä toimijana.

Kotalan metsäpalvelun toimialana on metsätalouteen liittyvien palvelujen tuottaminen alkaen taimikonhoitotyöstä aina metsätalouden asiantuntija- ja koulutuspalveluihin. Palveluvalikoima täydentyy metsätalousinsinöörin tutkinnon valmistuessa ja alan kokemuksen karttuessa. 1990-luvulla suoritettu koulutusalan korkeakoulututkinto ja sen jälkeinen työkokemus antavat vankan perustan tarttua uusiin haasteisiin ja työtehtäviin.

Fasaanien kasvattaminen metsästyskoirien kouluttamiseen jatkuu entiseen tapaan. Myös eräpalveluja järjestetään tarvittaessa.

Lisätietoja: Arto Lohi, p. 040 5532 706, arto.lohi(at)kotalan.fi, www.kotalan.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosittelen vanhempaa blogitekstiä

Tiuku oppi fasaanilla linnunhaukkujaksi

Suomenpystykorvanarttumme Tukkikankaan Tiuku on nyt reilun kolmen ja puolen vuoden ikäinen. Päättynyt metsästyskausi oli Tiukulle menestys....