tiistai 16. kesäkuuta 2015

Vuoden kehä sulkeutui - uutta kehitteillä

Fasaanitarhamme ovat nyt tyhjillään. Tai melkein, sillä lentotarhaa isännöin nyt yksikseen Ludvig-kukko, jonka sääsitimme siitoskukoksi ensi kevättä ajatellen. Ensimmäinen fasaaninkasvattajan vuosi on takana ja seuraavan kierron linnut kasvamassa Tipulaksi ristityssä poikashuoneessa. Myös uutta toimintaa on kehitteillä fasaaneihin liittyen.

Vuosi on ollut tuloksellinen. Ainakin kokemusta ja oppia käytännön linnunkasvatuksesta on kertynyt paljon. Moni asia on pitänyt kokea kantapään kautta, mutta luottamus siihen, että seuraavilla kierroksilla tulos yhä paranee, on vahva. Haasteita riittää, niin kuin pitääkin.

Kuluvan kesän ja tulevan syksyn tavoitteena on saada alulle sellaisten palvelujen kehittäminen ja kokeileminen, joissa kasvattamamme linnut ovat yhtenä tekijänä. Metsästysretkien järjestämisestä on pystykorvan kouluttajilta tullut kysymyksiä ja niihin on tarkoitus tulevalla metsästyskaudella vastata. Sopivasta alueesta on jo tehty tiedusteluja ja jotain jo on tiedossakin, mutta se paras paikka on vielä löytämättä. Katsotaan, mitä kesä tuo tullessaan.

Nämä vuoden vanhat linnut päätyivät paisteiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti